Programska rješenja
Osnovna namjera obrta Soft-pro je pružiti svakom svom korisniku maksimalnu informatičku podršku u svim segmentima poslovanja. Na Vama je samo da nam se obratite s povjerenjem i zahtjevom. Nudimo Vam programska rješenja za Blagajnu, Ugostiteljstvo, Financijsko knjigovodstvo, Osnovna sredstva, Obračun plaće te Proizvodnju, trgovinu i usluge.

Grafički dizajn
Trebate neki od elemenata vizualne prezentacije? Soft-pro Vam i tu stoji na raspolaganju. Nudimo Vam usluge grafičkog dizajna kataloga, brošura, letaka, poslovnih mapa, memoranduma, posjetnica, oglasa, etiketa, plakata...

Web stranice
Svrha svake web stranice je privući što više posjetitelja koji su zainteresirani za proizvode, usluge i informacije koje nudite. Sve što Vi morate učiniti je izložiti nam svoje potrebe i želje, a mi ćemo učiniti sve ostalo. Nudimo i neke standardizirane pakete kao što su PromoWeb, MiniWeb, MidiWeb, MaxiWeb i ProWeb.

Računalne komponente
Ako Vam ništa od ranije navedenog nije potebno i želite samo osobno računalo ili neku od komponenata, još uvijek ste na pravom mjestu. Posjetite naš WebShop i pronađite nešto za sebe po vrlo povoljnim cijenama.