Web dućan
Prijava


Prijava


Zaboravili ste podatke za prijavu?
Akcije

Čarolija doma Dunja

 

Od 04.12.2010 godine, na lokaciji Kolodvorska 9 u Kutini, otvoren je dućan Čarolija doma Dunja.
Posjetite nas u novootvorenom dućanu!
Ako Vam je Kutina daleko, od nedavno možete naše proizvode naručiti i putem webshopa.
S nestrpljenjem Vas očekujemo!


Popust na avansno plaćanje

Ako se odlučite za jedan od naših paketa web stranica nudimo Vam opciju plaćanja unaprijed s kojom ostvarujete popust od 20%.

O nama

logo soft-proObrt, informatičke usluge «SOFT-PRO», osnovan je 1997. godine. Osnovna namjera bila je tada, a vrijedi i danas, pružiti svakom svom korisniku maksimalnu informatičku podršku u svim segmentima poslovanja. To znači da je na svaku korisničku izjavu «sad ću možda nešto glupo pitati» – moj odgovor bio (i još uvijek je), da u informatici nema glupih pitanja, nego samo glupih odgovora.

Jer kad čovjek jednom savlada osnove i shvati da nije snaga u tome da za desetak sekundi dobije neki izlazni dokument, krasno formatiran, pa još i u boji, već da je snaga u informacijama koje ostaju nakon toga zapisane u bazi – e tada programi počinju živjeti.

Za moje poimanje ovog čime se bavim, tisuću je puta bolje da mi korisnik kaže kako mi još nešto nedostaje u toj mojoj aplikaciji, nego da komentira kako tu ima svašta nešta, ali bez veze, on ionako treba samo ovo nešto malo.

Tim pristupom, kroz sve ove godine, samo jedna aplikacija iskristalizirala se kao program tipa «ključ u ruke» - UGOSTITELJSTVO, mala aplikacija kod koje i nema nekih specijalnih razlika od korisnika do korisnika.

Sva ostala programska rješenja razvijena su prema specifičnim potrebama i navikama pojedinog korisnika. Naravno da postoji osnova koja je ista u programima za sve korisnike i koja čini otprilike 70-tak posto određene aplikacije. Ostatak se razvija u suradnji sa korisnikom i prema njegovim potrebama i navikama.

Nijedna od naših aplikacija nema upute. Zašto? Jednostavno zato jer svaki korisnik piše upute sam sebi.

Kako? Tako što tijekom obuke, (koja, uzgred budi rečeno, uz našu prisutnost traje sve dok se korisnik u potpunosti ne osposobi koristiti aplikaciju), svatko sebi upisuje ono što treba znati na način koji je njemu u potpunosti razumljiv i koji će i bez naše pomoći kasnije znati protumačiti, pročitati i koristiti.

Naravno da uz ovakav način rada i međusobnu interakciju i ja kao projektant i programer imam veliku korist. Jer danas sam od nekoga saznao nešto, sutra od nekog drugog još malo više, a već prekosutra to koristim kod novog korisnika da mu, i prije nego pita «a ima li vaš program to», mogu reći «naravno da između ostaloga imamo i ovo».

Dakle da zaključimo:

na Vama je da nam se obratite sa povjerenjem i zahtjevom, a na nama je da Vam ponudimo osnovicu od koje krećemo i da onda zajednički razvijemo programe koji će biti prilagođeni isključivo Vama i koje će biti u potpunosti iskorišteni.

I na kraju želim ovo reći i naglasiti:

Informatička pismenost ne počinje i ne završava time što imate računalo i surfate internetom.

Informatička pismenost počinje time da shvatite da računalo služi Vama, kao skladište svih Vaših informacija, do kojih u bilo kojem trenutku brzo možete doći, a koje će Vam olakšati donošenje pravih odluka u određenom trenutku.